Voor de echte boekenwurm

1

Fotoalbums

FotoalbumsBen je graag creatief bezig en heb je zin om naast het lezen van een boek eens wat anders te gaan doen? Dan zou je een eigen fotoalbum kunnen maken. Internet staat vol met aanbieders waar je zelf een fotoboek kunt maken, maar als je naar Albelli.nl gaat dan wordt het stapsgewijs aan je uitgelegd. Je kunt alles eenvoudig installeren, er zijn veel mogelijkheden, het wordt professioneel ingebonden en er zijn veel grafische mogelijkheden om het album nog mooier te maken! Maar je kunt ook naar de Kruidvat gaan om een eigen fotoboek te maken, je kunt het boek dan zelf af halen in de winkel en wordt per mail op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling. Wil je meteen aan de slag gaan? Kijk dan snel op Kruidvat.nl en download de software gratis.

Een andere optie is myphotofun.nl daar kun je namelijk verschillende fotoboeken gaan kiezen. Wil je een pocket formaat, of liever een liggend formaat of juist een extra groot album? Wat je ook wilt, het wordt hier allemaal aangeboden. Je kunt meteen jouw boek kiezen en dan wordt het stapsgewijs doorlopen en zo heb je in korte tijd je eigen album vol met mooie herinneringen.

Een boek hoef je dus niet altijd te kopen, je kunt het nu ook zelf maken met je eigen foto’s, ook leuk om cadeau te doen! Zo kun je een cadeau namelijk nog een extra persoonlijk tintje geven, kijk voor meer mogelijkheden, als laatste, eens op Webprint.nl.