Voor de echte boekenwurm

0

3 spirituele toppers

Spirituele boeken en zelfhulpboeken zijn tegenwoordig overal te vinden. Vele meesters en goeroes beweren te waarheid in pacht te hebben maar staan behoorlijk ver van ons af. De volgende boeken zijn zowel spiritueel als praktisch toepasbaar in je eigen leven.

Spirituele oplossingen – Deeprak Chopra

Een boek waarin Deepak levensvragen van lezers beantwoord en technieken aanreikt om zelf op zoek te gaan naar antwoorden op vragen die je bezig houden. Er worden niet alleen praktische oplossingen gegeven, maar je wordt ook aan het denken gezet. Het boek werd verkozen tot beste spirituele boek van 2013.

Schrijver van Deeprak Chopra

Schrijver van Deeprak Chopra

De kracht van het nu – Eckhart Tolle

De boodschap van Tolle is dat het altijd Nu is, dus dat we ons moeten afstemmen op het huidige moment. Alleen dan kunnen we vrede, liefde, schoonheid en geluk ten volle ervaren. Tolle nodigt je uit de identificatie met het ego los te laten en je hoofd vrij te maken, want alleen dan kan je als mens verlost worden van psychische pijn.

Spoedcursus verlichting – Tijn Touber

Je hoeft geen veertien jaar op een berg te mediteren op verlichting te ervaren, aldus Tijn Touber. Een vlot leesbaar, compact boek met verhalen, adviezen, mooie oneliners en praktische tips om je leven een stukje lichter te maken. Onze favoriet aller tijden!