Voor de echte boekenwurm

Over PBCG

boekenWij als ware lezers vinden het moeilijk om te zien dat steeds meer traditionele media verdwijnen. Vroeger had vrijwel iedereen een abonnement op een krant, was het lenen van boeken bij de bibliotheek normaal en hadden we nog nooit eerder van de term e-reader gehoord. Tegenwoordig is onze fysieke behoefte verschoven naar online behoeften en lenen we geen boeken meer bij de bibliotheek. Waarom zouden we immers? Boeken zijn tegenwoordig makkelijk te downloaden en het nieuws is online te lezen op het internet.

Wij van PBCG willen graag traditionele media behouden. Begrijp ons niet verkeerd… zoals u kunt zien zijn ook wij online te vinden, maar we vinden het o zo fijn om nog naar de bibliotheek te kunnen gaan om een fysiek boek te kunnen lenen in plaats van deze via een e-reader te moeten lezen (waar wij overigens geen problemen mee hebben).

Literair en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van PBCG. Zo is er een pagina te zien waarop u kunt zien welke boeken bekroond zijn, en is er een algemene top 10 Nederlandse boeken zichtbaar. Ons team bestaat uit boeken- en nieuwsliefhebbers die maar wat graag op zoek gaan naar het laatste nieuws. Boeken en het lezen van diverse media is dan ook onze gezamenlijke passie. U kunt het laatste nieuws vinden op onze homepage, heeft u een verzoek over een bepaald onderwerp laat het ons weten via INFO@PBCG.NL.

Met vriendelijke groet,

Het PBCG team